Hvordan kan jeg give mine medarbejdere fri adgang til at bruge Airwallet? (Test bruger)

Testbrugerfunktionen giver teknikere, ejere, viceværter eller rengøringspersonale fri adgang til maskinerne. Appen fungerer på samme måde som for enhver almindelig bruger, men med den ekstra fordel, at betalinger ikke behandles, hvilket giver mulighed for nem test og gratis cyklusser for medarbejderne.

Sådan opretter du et testbrugerlogin til dit dashboard på: https://airwallet.net/

Når du er inde i din profil, skal du søge efter det telefonnummer, der er knyttet til den fremtidige testbrugers konto

Klik på profilen for at kunne redigere.

I øverste højre hjørne over listen over alle brugerens transaktioner skal du klikke på 'Handlinger' og vælge 'Lav testbruger'.

Opdateret den: 07/02/2024