Jak změním nastavení rezervačního systému?
Výchozí nastavení rezervačního systému jsou:
- Časové bloky trvají 2 hodiny
- Ostatní uživatelé nemohou spustit stroj 0–30 minut před rezervací.
- 30–45 minut před rezervací jsou ostatní uživatelé upozorněni, aby nespouštěli program, který neskončí před začátkem rezervace.
- Uživatelé mohou mít pro každý stroj pouze 2 budoucí rezervace.
- Časové bloky začínají v 06.00 a končí ve 22.00
- Pokud stroj není spuštěn během prvních 15 minut daného období, bude k dispozici všem uživatelům.
Všechna tato nastavení lze pro dané místo změnit v části „Nastavení“ u příslušného místa. Pokud chcete pro konkrétní stroje použít odlišná nastavení, můžete je zadat také u daného zařízení v části „Nastavení zařízení“.
Aktualizováno dne: 09/09/2026
Pomozte nám zlepšovat seznam dotazů i pro ostatní zákazníky. Pomohla Vám odpověď při řešení Vašeho požadavku?
Děkujeme Vám za Váš názor.