Artikler om: Lær om produktet

Airwallet +/Airwallet+/Airwallet Plus - En udvidet garanti

Hvorfor vælge Airwallet+?

Er du eller dine kunder bekymrede over, at Airwallet-enheder eller en Anton bliver beskadiget, eller at nogle uforudsete omstændigheder kan medføre, at systemet ikke kan bruges længere? Så er Airwallet+ løsningen for dig.

Nogle gange spiller frygten for høje uforudsete omkostninger en afgørende rolle, når man skal tage beslutningen om at installere en mobil betalingsløsning som Airwallet.
Vi tog disse bekymringer i betragtning og skabte et nyt produkt - Airwallet+.

Det er en ekstra garanti, som du kan tilføje, når du abonnerer på en Airwallet PRO enhed eller en Anton. Det vises som et valgfrit produkt, du kan vælge, når du vælger din faktureringsplan, koster 20% oveni abonnementet og kan tilføjes individuelt til hver maskine.

Airwallet+ dækker reparation eller udskiftning af eksisterende Airwallet-udstyr i tilfælde af:

Elektriske eller softwarefejl, der gør, at betalingssystemet er ubrugeligt.
Hærværk mod betalingssystemet.
Langsom ydeevne på Airwallet Anton fem år efter aktivering af enheden.
Nye regler, der forbyder brug af tidligere solgt Airwallet-udstyr.

Hvad er inkluderet?

Airwallet+ inkluderer gratis fragt af det nye udstyr, men dækker ikke installation af udstyret.

Airwallet+ dækker for varigheden af den valgte faktureringsplan og vil automatisk blive fornyet eller annulleret med faktureringsplanen.

Download PDF

Opdateret den: 08/08/2023