Airwallet PRO & Home Kit - Installationsvejledning

Airwallet PRO & Home Kit Installationsvejledning

Airwallet PRO er udviklet til kommercielt vaskeriudstyr, men med "Home kit'et" kan Airwallet PRO monteres på en husholdningsmaskine på 10-15 minutter.
"Home kit'et" er gratis og kan bestilles ved at give din Airwallet-forhandler eller sælger besked, når du køber Airwallet PRO-enheder.

"Home kit" indeholder:

1 - Membrandåse 130x85x37mm - hvid
1 - 240VAC 40A strømrelæ
1 - kronemuffe med 6 positioner
1 installationsvejledning med ledningsdiagram
Nødvendige monteringsledninger
Tilbehør - vægskruer, strips og plugs

Installationsvejledning

Trin 1

Opret enheden på Airwallet dashboard ved at indtaste serienummeret på bagsiden af Airwallet Pro. Det anbefalede set up for husholdningsmaskiner vil være 'Variabel' og 'Fuld varighed'

Anbefalede set up for Airwallet til husholdningsmaskiner

Trin 2

Fastgør samledåsen til væggen med skruer. Klip og fjern isoleringen af ledningerne, herunder Airwallet Pro og relæledningerne. Indsæt alle kabler ind i koblingsboksen på de ønskede
indgange og monter Airwallet Pro i nærheden koblingsboksen.

Trin 3

Fastgør kablerne med lynlås på indersiden af koblingsboksen. Isoler ledning 5, 6 og 7 af Airwallet Pro med de medfølgende stikke.

Trin 4

Tilslut ledningerne i henhold til installationsdiagrammet

Trin 5

Brug Airwallet-appen til at bekræfte, at man kan starte maskinen

Så er du færdig 🎉

Opdateret den: 05/09/2023