Artikler om: App-FAQDenne artikkelen er også tilgjengelig på:Slik sier du opp Boost-abonnementetGå til InnstillingerGå til KontoKlikk på «Avbryt» abonnement. Abonnementet ditt avsluttes ved slutten av den gjeldende faktureringsperioden. Du beholder alle fordelene fram til da.Oppdatert på: 11/11/2026