Jak zmienić ustawienia systemu rezerwacji?
Domyślne ustawienia systemu rezerwacji to:
- Przedziały czasowe trwają 2 godziny
- Inni użytkownicy nie mogą uruchomić maszyny na 0-30 minut przed rezerwacją.
- Inni użytkownicy są informowani, aby nie uruchamiali programu, który nie zakończy się przed rezerwacją, na 30-45 minut przed nią.
- Użytkownicy mogą mieć tylko 2 przyszłe rezerwacje na maszynę.
- Przedziały czasowe zaczynają się o 06.00 i kończą o 22.00
- Maszyna będzie dostępna dla wszystkich użytkowników, jeśli nie zostanie uruchomiona w ciągu pierwszych 15 minut przedziału.
Wszystkie te ustawienia można zmienić dla lokalizacji w sekcji „ustawienia” lokalizacji. Jeśli chcesz mieć inne ustawienia dla konkretnych maszyn, można to również określić na urządzeniu w „ustawieniach urządzenia”.
Aktualizowane na: 11/11/2026
Dziękuję!