Hvordan verificerer jeg min konto?

Manglende verifikation af konto kan stoppe udbetalinger fra Airwallet til kontoen. Derfor er det vigtigt at verificeret det som kontoen efterspørger. Det kan være manglende oplysninger såsom ID af repræsentant, CVR nummer eller bankkonto information.

For at udfylde manglende information, skal man:

→ Gå til dashboard under Overblik
→ Gå til virksomhedsrepræsentant og tryk Rediger

Tryk på Rediger

Når en person skal verificeres på dashboard, har du følgende muligheder:

→ Tage et billede med din telefon
→ Tage et billede med dit webcam
→ Upload en fil

Når du skal vælge, hvilket ID du vil bruge, har du følgende muligheder:

→ Pas
→ Kørekort
→ Identitetskort (Eks. Sygesikring)

Hvis du eksempelvis vil uploade en fil af en verifikationstype, skal du blot hente en fil ned fra din computer med denne identifikation.

Herefter vil verifikationen være fuldført og systemet vil bruge et par minutter om at godkende den.

Hvis verifikationen mislykkes, kan du kontakte vores kundeservice via en live chat i appen eller på vores hjemmeside.

Du kan også ringe til vores kundeservice på +45 78 70 99 99

Opdateret den: 13/10/2023