Hvorfor er der nogle transaktioner på dashboardet angivet som ‘test’ under Transaction ID?

Airwallets samarbejdspartnere og installatører kan få adgang til testbrugere til at teste systemet under installation eller i forbindelse med fejlfinding på maskinerne. For at give dig gennemsigtighed viser vi dig, hvornår der er blevet foretaget test-starter på dine maskiner. Hvis du har spørgsmål vedrørende dette kontakt Airwallet på [email protected] eller +45 7870 9999.

Opdateret den: 10/08/2023