Hvorfor skal jeg give Stripe følsomme oplysninger, mens jeg bruger Airwallet?

Airwallet samarbejder med Stripe for sine sikre finansielle tjenester

Stripe er forpligtet til at indsamle og vedligeholde oplysninger om alle Stripe-kontohavere på grund af "Kend din kunde" (KDK) forpligtelser til betalinger. Disse forpligtelser er indført for at forhindre misbrug af det finansielle system, give potentielle kunder klare og nyttige oplysninger og beskytte virksomheder mod væsentlige tab. Det kan du læse mere om her:

De specifikke oplysninger, der kræves, varierer fra land til land, men omfatter typisk:
➜ Den person, der opretter Stripe-kontoen
➜ Virksomheden forbundet med Stripe-kontoen
➜ Enhver person, der i sidste ende ejer eller kontrollerer den pågældende virksomhed

Hvis der er problemer med at bekræfte disse oplysninger, kan Stripe anmode om yderligere oplysninger eller bede dig om at løse det specifikke problem. Kontoen kan også midlertidigt suspenderes til betalingsbehandling i tilfælde af et alvorligt problem, som du vil blive informeret om.

Privatlivets fred og sikkerhed for dine data tages meget alvorligt og bruges ikke til andre formål. Læs mere om, hvordan dine oplysninger opbevares og krypteres sikkert her og om de sikkerhedsforanstaltninger, der er indført for at beskytte dine oplysninger her.

Husk altid at holde dine Stripe Dashboard-loginoplysninger sikre

Opdateret den: 01/05/2023