Hvorfor skal jeg navngive enhederne og lokationen?

Når du navngiver enhederne blive denne information brugt i appen til at give dine brugere overblik over hvilken af dine lokationer de befinder sig på, og hvilke maskiner de kan vælge imellem. Husk dette, når du navngiver:

Gør navne korte men betydningsfulde.
Et godt lokations navn kan være adressen vaskeriet ligger på eller navnet på vaskeriet.
Et godt navn til enheden passer sammen med maskinen der er monteret på, og gør det nemt og hurtigt for brugeren at identificere, hvilken maskine de skal bruge. Benyt den medfølgende Airwallet klistermærke, og skriv nummer på maskinerne.

Opdateret den: 03/01/2023