Jeg kan ikke logge ind på dashboardet, hvorfor?

Der kan være flere årsager til problemer med login på dashboardet:

Sikre dig at du er på den korrekte login side: admin.airwallet.net
Har du tidligere oprettet en bruger, eller er det første gang i dag?
Har du indtastet den korrekte mail adresse til din bruger?
Du kan nulstille dit password til dashboardet ved at trykke på knappen ‘forgot?’ ud for password indtastningsfeltet.
Hvis dette ikke har løst problemet kontakt da Airwallet på [email protected] eller +45 7870 9999 og hav din mailadresse og virksomhedsnavn klar.

Opdateret den: 03/01/2023