Teammedlemmer

Ejer

En ejer har læse-/skriveadgang til alt og kan slette hovedkontoen, hvis det er nødvendigt.

Redaktør

En redaktør har læse-/skriveadgang til alle aspekter af systemet, bortset fra muligheden for at slette hovedkontoen.

Tekniker

Teknikere har læse-/skriveadgang til følgende områder: handlinger, placeringer, reservationsindstillinger, maskiner og terminaler, og de kan også oprette nye kundekonti. Derudover har de privilegiet at aktivere nye Airwallet-enheder.

En tekniker har ikke adgang til transaktionsdata, kontrakter, indtægtsstatistikker, afregninger, firmaoplysninger eller udbetalingsoplysninger.

Bruger

En dashboardbruger har skrivebeskyttet adgang til afregninger, indtægtsstatistikker og virksomhedsoplysninger. De kan også få vist handlinger, transaktioner, lokationer, reservationer, maskiner, terminaler, kontrakter og kundeindstillinger.

En dashboardbruger har ikke tilladelse til at foretage ændringer undtagen behandling af refusioner, når det er nødvendigt, eller foretage ændringer i brugeradministrationen, såsom at tildele/fjerne testbrugere, tildele/fjerne loyalitetskuponer eller blokere brugere.

Bogholder

En bogholder får alle afregninger og fakturaer sendt til sin e-mailadresse, men får ikke adgang til dashboardet.

Opdateret den: 17/04/2024