Teammedlemmer

Ejer

En ejer har læse/skriveadgang til alt og kan slette den hovedkontoen.

Editor

En redaktør har læse/skriveadgang til alt i systemet, undtagen muligheden for at slette hovedkontoen.

Tekniker

Teknikere har læse/skrive-adgang til følgende områder: handlinger, steder, bookingindstillinger, maskiner, terminaler og de kan også oprette nye kundekonti. Derudover har de privilegiet til at aktivere nye Airwallet-enheder.

En tekniker har ikke adgang til transaktionsdata, kontrakter, indtjeningsstatistikker, afregninger, virksomhedsoplysninger eller udbetalingsinformation.

Bruger

En bruger med adgang til dashboardet har kun læse-adgang til afregninger, indtjeningsstatistikker og virksomhedsoplysninger. De kan også se handlinger, transaktioner, steder, bookinger, maskiner, terminaler, kontrakter og kundeindstillinger.

Dog er det ikke tilladt for en bruger at foretage ændringer, men de kan håndtere tilbagebetalinger, når det er nødvendigt.

Bogholder

En bogholder får alle afregninger og fakturaer sendt til sin e-mailadresse, men får ikke adgang til dashboardet.

Opdateret den: 23/02/2024