Tilføjelse af mere end en bankkonto i dashboardet

Flere udbetalingskonti kan anvendes når der er behov for at omsætning fra forskellige lokationer udbetales på specifikke konti. Obs. er der mere end én bankkonto vil der blive afregningsrapport pr. bankkonti.

Følg disse trin for at tilføje ekstra konti:

Log ind på dashboardet: Airwallet.net
Gå til Indstillinger
Vælg Konto
Tryk på Tilføj udbetalingskonto og udfyld bank informationerne
Tryk Tilføj

Når informationerne er udfyldt og gemt kan du følge disse steps:

Gå til Mine lokationer
Tryk på den blå firkant med 3 prikker
Tryk på Lokations indstillinger
Under Udbetalingskonto vælg Min bankkonto og vælg her den specifikke bankkonto, som du ønsker at få udbetalt til.

Opdateret den: 23/04/2024