Tento článek je k dispozici také v:

Jak změním nastavení rezervačního systému?

Výchozí nastavení rezervačního systému jsou:


  • Časové bloky trvají 2 hodiny
  • Ostatní uživatelé nemohou spustit stroj 0–30 minut před rezervací.
  • 30–45 minut před rezervací jsou ostatní uživatelé upozorněni, aby nespouštěli program, který neskončí před začátkem rezervace.
  • Uživatelé mohou mít pro každý stroj pouze 2 budoucí rezervace.
  • Časové bloky začínají v 06.00 a končí ve 22.00
  • Pokud stroj není spuštěn během prvních 15 minut daného období, bude k dispozici všem uživatelům.


Všechna tato nastavení lze pro dané místo změnit v části „Nastavení“ u příslušného místa. Pokud chcete pro konkrétní stroje použít odlišná nastavení, můžete je zadat také u daného zařízení v části „Nastavení zařízení“.

Aktualizováno dne: 09/09/2026

Pomozte nám zlepšovat seznam dotazů i pro ostatní zákazníky. Pomohla Vám odpověď při řešení Vašeho požadavku?

Podělte se o svůj názor

Zrušit

Děkujeme Vám za Váš názor.