Artikler om: Anton FAQ

Ændring af indstillinger for Anton Sim-kort og netværksoperatør

For at komme ind på de indstillinger der er brug for, skal man komme ind i Kiosk Mode på Anton. Dette gøres ved at:

→ Tryk og hold på knappen i højre side på Anton
→ Her får du to muligheder på skærmen: Genstart eller ProKiosk mode
→ Herefter skal der indtastes en kode. Vi kan oplyse koden, hvis du kontakter vores support

Nu er du i Kiosk mode. Det er her, at du skal foretage ændringerne.

→ Gå til indstillinger/settings
→ Forbindelser/connections
→ Mobile netværke/Mobile networks
→ Netværks operatør/Network operatoers
→ Sluk for Vælg automatisk/Select automatically
→ Vælg det foretrukne netværk fra dine muligheder
→ APN (Navne på adgangspunkter/Access Point Names) skal være sat til 3iot.com
→ Når den foretrukne operatør er valgt, skal du klikke endnu en gang på 'Netværksoperatører'
→ Slå Vælg automatisk til igen (Ved at gøre dette vælges den manuelt valgte foretrukne operatør fra nu af automatisk af terminalen)

Du kan dobbelttjekke om dette virker ved at gå til Access Point Names, hvor den skal være sat på 3iot.com

Nu skal du blot holde knappen inde igen på højre side og vælge genstart. Herfra skulle ændringer som foretaget i indstillinger være gemt.

Opdateret den: 03/11/2023