Artikler om: Anton FAQ

Anton tjekliste

Her er en tjekliste for Anton som sikre dig at du får den bedste ydeevne fra betalingsterminalen

Sæt din Anton op på din Airwallet konto. Hvis du ikke ved, hvordan man skal gøre dette, så gå til: https://wiser.airwallet.net/da/article/oprettelse-af-anton-pa-airwallet-dashboard-1vktq6o/

Tjek internetforbindelsen/signalet: https://www.speedtest.net/

Vær opmærksom på, at Anton ikke er sat op så 'genstart' knappen er blokeret på højre side af terminalen

Vær opmærksom på, at Anton er sat op væk fra maskiner og vinduer - blot for sikkerhedsmæssige årsager

Opdateret den: 08/08/2023