Artikler om: Anton FAQ

Anton opdatering

Anton-opdatering (manuelt)

For at opdatere Anton er det nødvendigt at indsamle oplysninger, så supportteamet først kan opdatere Anton på deres side:

Start med at trykke på knappen i højre side af Anton, indtil muligheden for at klikke på ProKiosk-tilstand dukker op.

Når du har valgt ProKiosk-tilstand, skal du indtaste en kode (for at modtage koden skal du kontakte Airwallets support på [email protected] eller +45 7870 9999).

Her skal du:
→ Gå til Indstillinger
→ Gå til Om tablet

Når du er i indstillingerne, skal du notere IMEI-nummeret og sende det sammen med serienummeret til AirWallet-supportteamet. (Serienummeret findes på betalingsterminalens mindre skærm ved at klikke på tænd/sluk-knappen)

Når supportteamet godkender opdateringen på deres side, skal du følge disse trin:

→ Gå endnu en gang ind i Indstillinger og Om tablet sektionen.
→ Vælg Softwareoplysninger
→ Vælg Knox Configure
→ Vælg Profiloplysninger
→ Tryk Opdater

Derefter opdateres terminalen og genstarter af sig selv. Desuden omdirigerer den til Airwallet 'Start' side igen.

Opdateret den: 13/10/2023