Encore Pro - elektrisk DLHF0315EC2 eller gas LHF0315GC2 tørretumbler

Installationsvideoer

Kommer snart

Anbefalet opsætning af kontrolpanel m. fast cykluspris

Fast ➜ Pulsstyret: 50 ms.

Puls gentagelse: Bør svare til cyklusprisen divideret med puls værdien (0,25$)
(Eksempel: Cyklus pris 3,5$ / puls værdi 0,25$ = puls gentagelse 14)

Optaget signal: Ingen

Anbefalet opsætning af maskine

Gå ind i servicetilstand:

Lås op og fjern møntboksen
Tryk og slip servicekontakten placeret bag i møntboksen for at gå ind i servicetilstand.
Tryk på Start-knappen, og displayet vil vise "SE" for at bekræfte adgang til serviceregistrene.

Prissæt programmerne:

Brug "Lav" og "Ingen varme" knapperne til at navigere til de ønskede registre.
Gå til register 40, Høj varme og tryk Start for at gå ind, Den aktuelle pris vil blive vist i displayet og blinke.
Brug de tre programvalgknapper; Medium, Lav, Ingen Varme til at ændre hver af de tre cifre i displayet. Hver knap forøger et tilsvarende ciffer, fra venstre mod højre, i prisen. Hvert ciffer ruller over fra 9 til 0 uden at påvirke de andre cifre. Når den ønskede pris er indstillet i registret, tryk på Start-knappen for at gemme værdien og forlade registret.
Hvis registre 041, 042 og 043 = "0.00", vil værdierne af disse registre blive sat til samme værdi som register 040. Hvis forskellige priser ønskes, programmer hver register separat ved at gentage trin 4-5.
Tryk på Tjenestekontakten i boksen for at forlade servicetilstand.
Kontroller de nyindtastede priser ved at vælge hvert program.

Ledningsdiagram

Nr.AW PRO310 eller højereDiagram
1Ledning nr. 1Fase
2Ledning nr. 2Neutral
3Ledning nr. 3Mønt 1: CN9 terminal 2
4Ledning nr. 4Mønt 1: CN9 terminal 5
5Ledning nr. 5Ikke i brug
6Ledning nr. 6Ikke i brug
7Ledning nr. 7Ikke i brug

Opdateret den: 19/03/2024