Artikelen over: Dashboard FAQ
Dit artikel is ook beschikbaar in:

Hoe wijzig ik de instellingen van het reserveringssysteem?

De standaardinstellingen voor het reserveringssysteem zijn:


  • De tijdsloten duren 2 uur
  • Andere gebruikers kunnen de machine 0-30 minuten vóór een reservering niet starten.
  • Andere gebruikers krijgen de melding om 30-45 minuten van tevoren geen programma te starten dat niet vóór de reservering eindigt.
  • Gebruikers kunnen maximaal 2 toekomstige reserveringen per machine hebben.
  • De tijdsloten beginnen om 06.00 en eindigen om 22.00
  • De machine is beschikbaar voor alle gebruikers als deze niet binnen de eerste 15 minuten van de periode is gestart.



Al deze instellingen kunnen voor de locatie worden gewijzigd onder ‘settings’ van de locatie. Als je andere instellingen wilt voor specifieke machines, kun je dit ook opgeven bij het apparaat onder ‘device settings’.

Bijgewerkt op: 12/11/2026

Was dit artikel nuttig?

Deel uw feedback

Annuleer

Dankuwel!