Artikler om: Dashbord-FAQ
Denne artikkelen er også tilgjengelig på:

Hvordan endrer jeg innstillingene for bookingsystemet?

Standardinnstillingene for bookingsystemet er:


  • Tidsrommene er på 2 timer
  • Andre brukere kan ikke starte maskinen 0–30 minutter før en booking.
  • Andre brukere får beskjed om ikke å starte et program som ikke er ferdig før bookingen, 30–45 minutter før.
  • Brukere kan bare ha 2 fremtidige bookinger per maskin.
  • Tidsrommene starter klokken 06.00 og slutter klokken 22.00
  • Maskinen blir tilgjengelig for alle brukere hvis den ikke er startet i løpet av de første 15 minuttene av perioden.



Alle disse innstillingene kan endres for stedet under «innstillinger» på stedet. Hvis du vil ha andre innstillinger for bestemte maskiner, kan det også angis på enheten under «enhetsinnstillinger».

Oppdatert på: 11/11/2026

Var denne artikkelen nyttig?

Del tilbakemeldingen din

Avbryt

Tusen takk!