Hvordan kan jeg blive kreditbetalingsbruger?

OBS! - Denne artikel gælder for vaskeriejere. - Hvis du er en app-bruger, der gerne vil blive kreditbetalingsbruger, bedes du kontakte ejerne på din placering.

For at oprette kreditbetalingsbruger skal du gå til den specifikke placering, som brugeren vil bruge funktionen på.

Klik på ikonet kaldet 'Opret kreditbetalingsbruger'

Opret kreditbetalingsbruger

Udfyld:
Bruger-id (denne mulighed er påkrævet, vælg ID, som du bruger til at identificere bruger i din virksomheds system)
Fulde navn (denne mulighed er påkrævet)
Telefonnummer (denne mulighed kræves kun, hvis du vil sende brugerens betalingskode i SMS)
Aktiver/deaktiver muligheden for at sende brugerkode via SMS (husk, at hvis du beslutter dig for ikke at sende koden via SMS, er det dit ansvar at levere koden til en bruger på en anden måde)

Afslut med at klikke på 'Opret bruger'
Hvis du har valgt at sende koden via SMS, har brugeren modtaget koden.
Hvis du har valgt ikke at sende kode via SMS, vises betalingskoden på din skærm, glem ikke at notere den, så du kan levere koden til brugeren senere.

Ny betalingskode

For at få et overblik over betalinger oprettet af kreditbetalingsbrugere skal du klikke på 'Rapporter'. Oversigten giver mulighed for at tilføje forbrugsbeløbet til den månedlige leje eller opkræve brugeren via anden betalingsmetode efter fælles aftale. Rapporterne er tilgængelige første dag i hver måned.

For oversigt over daglige kreditbetalinger gå til 'Transaktioner'

Opdateret den: 24/01/2024