Airwallet App vejledning

App vejledning

Første log ind:

Registrer telefonnummer og lave en 4-cifret PIN kode
Tilføj betalingsmetode i indstilninger. Vær opmærksom på at du trykker på redigeringsknappen for at tilføje eller rediger betalingskortet

Tilføj betalingsmetode

Udforsk dine booking muligheder (Hvis der er booking aktiveret på din adresse).

Booking

Når du er i dit vaskeri, vælg den maskine du ønsker, forbind til den og følg instruktionerne

Valg af maskine og før betaling

Betaling

Hvis maskinen er sat til en fast pris, skal du blot Swipe til højre for at fuldføre betalingen.
Hvis maskinene er sat til en variabel pris, skal du vælge den tid der svarer til programmets varighed og Swipe til højre for at fuldføre betalingen.

Betaling

Aktiviteter

Indenunder Aktiviteter i Airwallet appen kan du se dit forbrug. Herunder finder du:

Dine kvitteringer fra dine betalinger til Airwallet
Hvornår betalingerne er foretaget
Hvilken maskine du betalte for
Dato for betalingen

Aktiviteter

Vores kundeservice

Hvis der stadigvæk er spørgsmål, så kan du blot kontakte vores Support under sektionen Indstillinger i Airwallet appen.

Support

Du kan også ringe til vores hovednummer på +45 78 70 99 99, hvis du ønsker en dialog med os.

Opdateret den: 31/10/2023