Hvorfor kan jeg ikke oprette forbindelse til den maskine, jeg ønsker at bruge?

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til maskinen, har det ofte noget at gøre med Bluetooth-forbindelsen fra telefonen til maskinen. For at løse det problem kan du:

Sørge for, at du befinder dig i vaskeriet. Du kan kun betale for maskiner inden for en radius af 10-30 meter.

Sørge for, at maskinen er klar til at modtage betaling ved at lukke døren og vælge et program.

Hvis du har en Android-telefon, og den ikke kan oprette forbindelse til nogen af maskinerne i vaskeriet, kan det skyldes, at telefonen har nået sin grænse for, hvor mange enheder den kan oprette forbindelse til. Problemet kan løses ved at genstarte telefonen.

Sørg for, at maskinen er tændt. Kontroller f.eks. at der er lys i displayet på maskinen.

Hvis det ikke løste problemet, skal du kontakte Airwallet på +45 7870 9999 eller [email protected]

Opdateret den: 31/10/2023