Maskinen er optaget i appen, men er ikke i brug i øjeblikket, hvorfor?

Det kan skyldes følgende:

Listen over maskiner i vaskeriet opdateres en gang i minuttet.

Nogle maskiner bliver først tilgængelige igen, når den foregående vask er færdig og døren åbnes.

Hvis Airwallet-systemet er helt nyt i dit vaskeri, kan det skyldes en installationsfejl. Kontakt derfor ejeren af vaskeriet eller Airwallet på +45 7870 9999 eller [email protected].

Professionelle vaskerimaskiner vil automatisk være tilgængelige igen efter 2 timer, selv om det er installeret forkert. Ellers kan du prøve at slukke hele maskinen i 10 sekunder. Så vil både maskinen og Airwallet-enheden blive genstartet og være tilgængelig igen.