Hvordan laver jeg en Airwallet bruger?

Download Airwallet til din smartphone fra Google Play eller App Store.

Åbn appen og opret en ny bruger. Skriv dit fornavn, efternavn, telefonnummer og vælg en 4-cifret PIN-kode til Airwallet.

Når du opretter en bruger sender vi dig en 6-cifret engangskode på SMS. Den skal du indtaste for at bekræfte dit telefonnummer.

For at bruge Airwallet, skal du have et gyldigt betalingskort. Airwallet accepterer Visa, MasterCard, Discover, JBC, American Express, Google Pay og Apple Pay.

Du er nu klar til at bruge Airwallet.