Jeg har betalt for en maskine, men den kan ikke starte. Hvad kan jeg gøre?

På de fleste maskiner kan du vælge maskinen igen i appen og sende den et nyt startsignal gratis de første 15 minutter efter dit køb.

Hvis dette ikke er en mulighed, kan du kontakte Airwallet på +45 7870 9999 eller [email protected] og have dit transaktions-id eller telefonnummer klar. Du kan finde transaktions-id’et på kvitteringen i app’en.

Hvis du ikke kan finde din kvittering, er det sandsynligvis fordi du kun har reserveret maskinen, men ikke har betalt for den endnu. Du betaler først for maskinen, når du starter den.

Hvis du har brug for en refundering, vil beløbet blive tilbageført til din konto inden for 5-10 hverdage.