Artikler om: Anton FAQ

Anton installationsvejledning

1. Installer og tænd Anton

Pak Anton ud, og find metalnøglen på bagsiden af tabletten.
Brug nøglen til at låse metalvægdelen op fra Anton, og monter vægdelen med de medfølgende skruer.
Tilslut Anton til strøm ved at levere ledning og neutral til opladeren bag terminalen.
Tænd for Anton ved at trykke på tænd / sluk-knappen og holde den nede i 2 sek. Det er placeret øverst til højre på Anton.

2. Konfigurer Anton på Airwallet-instrumentbrættet

For at konfigurere Antons dashboard skal du logge ind på: https://admin.airwallet.net/sign-in

Når du er på dashboard, skal du klikke på ikonet kaldet Mine lokationer i menuen.

Gå til Mine lokationer

Når du er på det specifikke sted, skal du klikke på den grønne knap: Opret terminal

Opret terminal

Udfyld derefter serienummeret, der findes på den mindre skærm på betalingsterminalen ved at klikke på tænd/sluk-knappen og vælg det standardsprog, som Anton ønskes at operere på.

Nu er Anton oprettet, og kan aktiveres ved at vælge en abonnementsplan på siden fakturering

Når du har tilmeldt Anton, skal du trykke start på Anton.

Tryk på aktivér, hvis du bliver bedt om at aktivér enhedsadministratorapp

Tryk på jeg er i vaskeriet, og Anton vil lede efter Airwallet-bokse, der er konfigureret og tændt.

Vælg dit vaskeri, og test din installation ved at foretage en transaktion.

Du er nu færdig med at sætte Anton op!

3. (Valgfrit) Vælg en anden mobiloperatør til Anton

Anton opretter forbindelse til den første mobiloperatør, den opdager i dit område. Hvis du vil skifte til en bedre mobiloperatør, skal du følge disse trin:

Afslut ProKiosk-tilstand på Anton ved at:

Tryk og hold knappen på højre side af Anton nede

Her vises to muligheder. Vælg ProKiosk-tilstand. For at afslutte ProKiosk-tilstand skal du indtaste ProKiosk-tilstandskoden (for at modtage koden skal du kontakte Airwallets support på [email protected] eller +45 7870 9999)

Du har nu forladt ProKiosk-tilstand. Det er her, du skal foretage ændringerne:

→ Gå ind i Indstillinger
→ Gå til Forbindelser
→ Gå til Mobilnetværk
→ Gå til Netværksoperatører
→ Sluk for Vælg automatisk, og vælg den foretrukne netværksoperatør blandt indstillingerne.
→ Når den foretrukne operatør er valgt, skal du klikke endnu en gang på Netværksoperatører
→ Slå Vælg automatisk til igen (Ved at gøre dette vælges den manuelt valgte foretrukne operatør fra nu af automatisk af terminalen)

Til sidst skal du gå tilbage til mobilnetværk og derefter til Access Point Names for at sikre, at den er indstillet til 3iot.com.

Kontroller internetforbindelsen eller signalet på stedet. Dette kan testes ved at finde appen 'Google Chrome' på tabletten og indtaste: https://www.speedtest.net/. Udfør nu hastighedstesten. Hastigheden skal være højere end 8 Mbps for at garantere en tilfredsstillende brugeroplevelse.

Vælg en anden netværksoperatør, hvis din test er lavere end det anbefalede mål.

Når du er tilfreds med internetforbindelsen, skal du gå ind i ProKiosk-tilstand igen

→ Gå ind i Indstillinger
→ Vælg Om tablet
→ Vælg Softwareoplysninger
→ Vælg Knox Configure
→ Vælg Profiloplysninger
→ Slå ProKiosk-tilstand til
→ Indsæt nu adgangskoden for at gå ind i ProKiosk-tilstand.

Hvis muligheden Knox Configure ikke er tilgængelig, skal du:

→ Gå til Avancerede funktioner
→ Vælg Konfigurationstjeneste
→ Vælg Profiloplysninger
→ Slå ProKiosk-tilstand til
→ Indsæt nu adgangskoden for at gå ind i ProKiosk-tilstand.

4. Bedste praksis

Endelig har vi tre gode råd til dig, når du installerer Anton:

Sørg for, at Anton er inden for 20 meter fra maskinerne
Kontroller, om Anton ikke er blokeret af noget objekt fra højre side for at sikre adgang til nulstillingsknappen.
Sørg for, at Anton er væk fra maskiner eller vinduer for at sikre beskyttelse mod vandskader.
Klik på Airwallet-logoet på forsiden for at kontrollere, om Anton har alle tilladelser indstillet. Hvis den mangler en administratortilladelse, vil den bede dig om at aktivere den nu.

Opdateret den: 30/10/2023