Artikler om: Anton FAQ

Hvad gør jeg hvis skærmen på betalingsterminalen bliver sort?

Hvis du kommer til en betalingsterminal med sort skærm, kan du gøre følgende:

Prøv først blot at trykke på tænd / sluk-knappen, som du kan finde på højre side af terminalen (du skal bruge noget skarpere objekt, der giver dig mulighed for at trykke på knappen inde i hullet, sørg for at du kan føle, at knappen trykkes)

Kontroller, om betalingsterminalen er tilsluttet strøm, og der ikke er løse ladekabler.

Hvis ingen af de tidligere nævnte trin hjalp, kan det være nødvendigt at tage skærmen uden for dens ramme. Til det skal du tage betalingsterminalen ud af væggen og bruge den specielle nøgle, der er sendt med dit køb af terminalen, til at låse tabletten ud fra rammen. Efter oplåsning skal du trække metalbagdelen ned og trykke på knappen, der holder tabletten i bunden, for at tage tabletten ud.

Sæt tabletten til opladning i et par minutter, bare for at sikre, at den ikke er på 0% batterilevetid, når du prøver andre trin

Når den er opladet i nogen tid, skal du prøve at trykke tænd / sluk-knappen sammen på samme tid med lydstyrke ned-knappen og prøve at holde den nede i mindst 7 sekunder.

Hvis ingen af disse trin hjalp, bedes du kontakte vores kundesupport på +45 78 70 99 99 eller via e-mail [email protected]

Opdateret den: 11/10/2023