Airwallet App vejledning

Denne vejledning henvender sig til nye brugere i Airwallet appen. Vejledningen indeholder alt fra oprettelse af konto til hvordan du laver en betaling i vaskerummet samt forskellige features hertil.

Oprettelse af konto

Når du har installeret Airwallet appen på din telefon, skal du oprette en ny bruger. Sådan gør du:

→ Tryk på Opret ny bruger
→ Tryk på Jeg samtykker
→ Tryk på Jeg accepterer
→ Indtast fornavn, efternavn, telefonnummer og din selvvalgte 4-cifret pin kode og tryk herefter Opret bruger
→ I det sidste trin vil der blive sendt en 6-cifret verificeringskode til dit telefonnummer som skal indtastes i feltet. Herefter kan du trykke Næste og din Airwallet konto vil nu være oprettet.

Oprettelse af konto

Tilføjelse af betalingskort

Efter oprettelse af din Airwallet konto, skal du indtaste dit betalingskort. Sådan gør du:

→ Vælg Betalingsmetode
→ Tryk på det hvide felt
→ Vælg Betalingskort
→ Indtast dine kortoplysninger og afslut ved at trykke Gem

Tilføjelse af betalingsmetoden

Betaling til og start af maskinen

Når din Airwallet konto er oprettet og dit betalingskort er tilføjet, er du klar til at betale til en maskine. Dette gør du ved at:

→ Under Betal kan du vælge hvilken maskine som du vil betale til. Det kan fx. hedde Vask 1 .
→ Når du har forbundet til maskinen, vil der være en kort vejledning til, hvad du skal gøre inden du foretager købet til maskinen
→ TIl sidst bekræfter du købet ved at Swipe til højre

Betaling til og start af maskinen

Booking

Hvis du ønsker at booke en vaske- eller tørretid, så kan du gå til booking sektionen i appen og her vil du blive vist en kaldener. For at lave en booking skal du:

→ Vælg den dato du ønsker at booke en tid
→ Vælg den periode hvor du vil benytte maskinen
→ Vælg hvilken maskine du ønsker at booke
→ Bekræft din booking ved at Swipe til højre

Booking

Opdateret den: 23/04/2024