Hvorfor er programmet ikke færdigt, når jeg har købt den tid, som maskinen sagde at programmet tog?

Almindelige husholdningsmaskiner er ikke perfekte til kommercielle vaskerier. Dette kan resultere i forskelle i hvor lang tid maskinen beregner, og hvor lang tid den så faktisk bruger.

Forskellene kan opstå, når vandet er hårdere, der er mere tøj i maskinen, eller tøjet er mere beskidt end forventet.

Vi anbefaler at købe lidt mere tid end angivet i displayet på maskinen, for at være på den sikre side. Du kan altid stoppe tiden, hvis du har købt for meget. Du betaler kun for den tid, du rent faktisk har brugt.

Hvis maskinen bliver afbrudt midt i en vask/tørring, kan du altid købe den resterende tid. Maskinen vil fortsætte fra det sted i programmet, hvor den blev afbrudt.

Opdateret den: 17/10/2023