Artikler om: Bruger FAQ

Jeg bliver spurgt om noget, der hedder NETS 3D secure, når jeg tilføjer mit kort eller forsøger at foretage en betaling, hvad er det?

3D secure er et ekstra sikkerhedslag, som nogle gange bruges ved digitale kortbetalinger. Det kræves ikke ved alle betalinger, men ved udvalgte betalinger, på samme måde som når du nogle gange skal indtaste en pinkode på en kortterminal.

Betalingen skal enten være godkendt med: MitID, SMS+kode fra NETS eller 3D Secure-understøttede bankapps.

Vi anbefaler, at du bruger MitID-appen.

Hvis du ikke har MitID-appen, kan du oprette en adgangskode hos NETS på nets.eu/3DS.

Hvis du ikke får vist MitID som verifikationsmetode, skyldes det, at din bank ikke har registreret, at dette er muligt. Det kan skyldes følgende:
Du har endnu ikke MitID-appen på din telefon.
Du har lige installeret MitID-appen, og den er ikke registreret i bankens system endnu.
Du er ikke ejeren af kortet.
Banken har ikke aktiveret 3D Secure for dit betalingskort. Kontakt banken for at gøre dette.

Hvis du er i tvivl om, hvorfor du ikke kan vælge MitID, når du skal bekræfte din betaling, kan du kontakte din bank.

Opdateret den: 05/12/2022