Brug af kreditkode på Anton betalingsterminal og i Airwallet appen

Ejeren/administrationen på din placering er ansvarlig for at give dig en kreditkode. Koden kan leveres via SMS eller enhver anden aftalt form for kommunikation.

Brug af kreditkode på en betalingsterminal

Vælg en maskine og følg processen med at forberede vasketøj, som du er vant til.

På betalingssiden får du to muligheder: Betal med kode/Betal med kortVælg Betal med kode

Indtast koden, du har modtaget fra din administration.

Klik på Betal

Herefter vil beløbet for vask/tørring blive registreret, og administrationen vil trække penge baseret på jeres fælles aftale.

Brug af kreditkode i Airwallet-appen

Øverst på skærmen i din app vises en blå bannere med teksten Registrer din betalingskode → Klik på banneret.

Indtast betalingskoden, du har modtaget fra din administration.

Registrer betalingskode

Kreditkoden vil blive gemt som din primære betalingsmetode.

Hver vask/tørring vil blive registreret, og administrationen vil trække de anvendte penge baseret på jeres fælles aftale.

Opdateret den: 04/04/2024