Hvordan foretager jeg en betaling med 3D Secure?

3D Secure kan være svært, hvis du ikke har prøvet det før. Derfor har vi lavet to vejledninger, der viser, hvordan du foretager en betaling, hvis 3D secure er påkrævet på en betaling.

Hvis du oplever fejl ved betaling med SMS + kode, kan det skyldes, at du ikke har oprettet din adgangskode hos NETS endnu, eller at du indtaster SMS-engangskoden to gange i træk. Du vil først blive spurgt om den engangskode, du har modtaget via SMS, og derefter om dit eget password til NETS.

Opdateret den: 05/12/2022