Hvordan kan jeg annullere min Airwallet ark abonnementplan?

Denne artikel gælder for Ark-abonnementer til vask/tørring i en Airwallet-app

Hvis du vil opsige dit abonnement, skal du gå til sektionen Indstillinger i din app og vælge Abonnement.

Klik nederst på en knap kaldet Annuller abonnement

Ved at klikke på 'Annuller abonnement' debiteres du ikke fra den næste fornyelsesabonnementsdato fremover. Hvis du har nogle vaske / tørringer tilbage i den måned, du allerede har betalt for, forbliver de, selv efter at du har annulleret dit abonnement.

Hvis du beslutter dig for at gendanne dit annullerede abonnement, skal du følge den samme sti, bare i stedet for Annuller abonnement skal du vælge Genoptag abonnement

Opdateret den: 14/03/2024