Jeg kan ikke logge ind i Airwallet app'en, hvad gør jeg?

Start med at sørge for at du har indtastet det rigtige telefon nummer og landekode.

Vær sikker på at du har en stabil forbindelse til mobilnetværk og internettet.

Hvis du har glemt din PIN-kode kan du trykke på Glemt PIN-kode? på login siden. Skriv dit telefonnummer og vent på en engangskode. Den kommer som SMS. Når du har skrevet den ind kan du vælge en ny PIN-kode til Airwallet. (Vær sikker på at du har forbindelse til dit netværk så du kan modtage SMS’er.)

Opdateret den: 17/10/2023