Sådan fungerer Airwallet på husholdningsmaskiner

Der er specifikke ting du skal være opmærksom på, når du skal bruge Airwallet på husholdningsmaskiner. Husholdningsmaskinerne står som slukket, indtil man betaler for Airwallet. Maskinen vil stå som tændt i den tid, man har købt. Her er fremgangsmåden og ting som du skal være særlig opmærksom på for brugen af Airwallet på husholdningsmaskiner: Det er nedenstående delt op i 8 trin:

Forbind til den maskine du ønsker at bruge.

Tryk på den blå knap 60 Sekunder Gratis og her vil der blive sendt et signal til maskinen om at tænde i 60 sekunder. Her kan du se de forskellige programmer og hvor lang tid de hver kører. Her kan du finde ud af, hvilket program du ønsker at bruge.

Efter de gratis 60 sekunder er udløbet, kan du nu foretage købet til maskinen.

Køb den tid du ønsker at bruge i henhold til det program som du ønsker. Det er altid en god ide at tilføje yderligere 10 minutter, da husholdningsmaskiner kan bruge et par ekstra minutter ekstra med at færdiggøre programmet i forhold til den centrifugering, som maskinen foretager.

Efter købet får maskinen strøm i den tid, du har købt. Her kan programmet blive færdigt, inden Airwallet afbryder strømmen til maskinen.

Oplever du maskinen stopper, før din tid er udløbet eller du har købt for meget tid, kan du trykke Stop Tiden inde i appen, og her vil restbeløbet automatisk blive refunderet til din bankkonto.

Oplever du, at døren til maskinen ikke vil åbne, kan du forbinde endnu en gang og starte de gratis 60 sekunder. Her vil der komme strøm til maskinen igen og giver dig mulighed for at åbne døren.

Har du stadigvæk problemer med at åbne døren til maskinen, ring til vores hovednummer på: +45 78709999 eller tilgå vores live chat på Airwallet.net eller gennem appen.

Opdateret den: 28/09/2023