Hvordan fungerer balanceopsætningen?

Der er tre muligheder, der skal konfigureres:

Genopfyldningsbeløb
Det valgte genopfyldningsbeløb vil blive genopfyldt til saldoen, hvis din saldo er ved at falde under den valgte genopfyldningsgrænse. Beløbet kan variere fra prisen på en vask / tør til et månedligt vaskebudget.

Advarsel: Genopfyldningsbeløbet kan ikke indstilles til 0 og skal altid være højere end genopfyldningsgrænsen.

Genopfyldningsgrænse
Genopfyldningsgrænsen, som saldoen ikke kan gå under, sikrer, at du altid har nok penge i din tegnebog. Hvis du ikke vil have besked, før saldoen er fuldt opbrugt, skal du angive værdien til 0.

Automatisk genopfyldning
Hvis automatisk genopfylnding er aktiveret, genopfyldes appen kun baseret på de tidligere indstillinger, når du forsøger at betale med utilstrækkelig saldo. Du vil stadig blive underrettet om genopfyldningen. Hvis automatisk genopfyldning er deaktiveret, omdirigerer appen dig til indstillingssiden for manuelt at godkende genopfyldningen, når midlerne er utilstrækkelige.

Hvis du vil justere indstillingerne efter din første opsætning, kan du gøre det ved at gå til "Forbrug" i din app og klikke på banneret, der viser din saldo.

Opdateret den: 07/06/2024