Jeg betalte for en maskine, men den starter ikke. Hvad kan jeg gøre?

På de fleste maskiner kan du vælge det igen i appen og sende det et nyt startsignal gratis de første 15 minutter efter dit køb. Sådan sender du et nyt startsignal: https://wiser.airwallet.net/da/article/hvordan-sender-jeg-et-nyt-startsignal-til-maskinen-nca1zr/

Hvis dette ikke er en mulighed, bedes du kontakte Airwallet på +45 7870 9999 eller [email protected] og have dit transaktions-id eller telefonnummer klar. Du kan finde transaktions-id'et på kvitteringen i appen.

Hvis du ikke kan finde din kvittering, skyldes det sandsynligvis, at du kun har booket maskinen, men ikke har betalt for den endnu. Du betaler først for maskinen, når du starter den.

Hvis du har brug for en refusion, vil beløbet blive returneret til din konto inden for 5-10 hverdage.

Opdateret den: 17/10/2023